Coaching

Coaching

Als advovaat, mediator, coach en yogadocent heeft Ireen regelmatig te maken met mensen in vastgelopen of ernstig ontwrichte relaties, o.a. in werkrelaties, samenwerkingsverbanden, familierelaties en huwelijken.

Deskundige hulp/begeleiding kan helpen om de (werk- en/of persoonlijke) relatie te verbeteren. Daarbij speelt o.a. het opnieuw leren van een effectieve communicatie een cruciale rol.

Op een positieve manier mensen in beweging brengen is een van de drijfveren van Ireen. Ten behoeve van het weer in verbinding komen met jeZelf, met je omgeving, voor balans en kwaliteit van leven.

Ireen  combineert haar kennis en vaardigheden uit opgedane ervaringen, werk en uiteenlopende opleidingen op het gebied van coaching, mediation en yoga inzichten.

Zij heeft een brede kennis van de oude yoga levenswijzen en filosofie, de yogabewegingstechnieken, ademtechnieken, van meditatie en overige bewustwordingprocessen.

Met transformatief en herstelgericht begeleiden/coachen worden overzicht, perspectief en zelfvertrouwen vergroot. Op die wijze komt transformatie van binnenuit en geeft blijvend resultaat. 

Van pijnpunt (waarvan heb je last), naar werkpunt (wat is de onderliggende echte oorzaak), naar actiepunt (wat ga je anders doen; bijleren/afleren).

Elk mens is daarbij zijn eigen expert, ook qua inzet van zijn/haar eigen specifieke mogelijkheden.

Ireen maakt tijdens het eerste gesprek met u een inventarisatie. Zij geeft zo mogelijk een inschatting van de uren die zij nodig heeft voor de benodigde coaching werkzaam­heden.  

Diensten

Juridisch Advies

Mediation

Coaching